Besplatno predavanje na temu „Mašinska instrumentacija kanala korena-osnove“, u subotu 30.03.2024. god., za članove Ogranka za područje grada Beograda

20. Mart 2024.

Poštovani članovi Ogranka za područje grada Beograda,
 
Izvršni odbor Ogranka za područje grada Beograda Stomatološke komore Srbije organizuje za članove upisane u Imenik doktora stomatologije Ogranka za područje grada Beograda besplatno predavanje na temu „Mašinska instrumentacija kanala korena-osnove“, u subotu 30.03.2024. god. u prostorijama Sedišta Stomatološke komore Srbije, Beograd, ul. Makenzijeva 81 sa početkom u 10 časova. Predavač je Doc. dr Tatjana Savić-Stanković.
 
Broj polaznika je ograničen prvih 35 prijavljenih članova iz Ogranka za područje grada Beograda stiču pravo da učestvuju na predavanju, o čemu će potvrdu dobiti na mejl adresu.
 
 
Prijavu za predavanje možete poslati na mejl adresu: : ogranak.bg@stomkoms.org.rs
 
Prilikom prijavljivanja molimo Vas da ostavite ime, prezime i broj licence.
 
Prijave možete slati zaključno sa 27.03.2024. do 16 časova. Nepotpune prijave i prijave poslate van naznačenog termina neće se razmatrati. 
 
 
Napomena: Zbog ograničenog broja polaznika, o novim datumima organizovanja istog predavanja bićete blagovremeno obavešteni.
Izvršni odbor Ogranka za područje grada Beograda Stomatološke komore Srbije će i u narednom periodu ogranizovati i druge vidove kontinuirane edukacije, besplatno za svoje članove.
 
UNAPREDITE SVOJE ZNANjE!
 
VAŠA STOMATOLOŠKA KOMORA SRBIJE